Over de stichting

We zijn ontzettend trots op onze stichting en onze missie om de buurt groener en gezonder te maken! Het onderhouden van 385 fruitbomen in de wijk is niet niks, maar gelukkig hebben we een team van toegewijde vrijwilligers die zich inzetten voor deze klus. Maar we doen meer dan alleen snoeien en onderhoud plegen. Het stimuleren van saamhorigheid binnen onze groep is net zo belangrijk. We organiseren regelmatig leuke activiteiten om de band tussen onze vrijwilligers te versterken.

 

Ons jaarlijkse Oogstfeest is een van onze hoogtepunten van het jaar. Tijdens dit feest verkopen we sap van al het fruit dat we hebben verzameld en nodigen we bewoners uit om fruit te plukken en zelf sap te maken. We willen graag bijdragen aan de sociale cohesie van de wijk en daarom zijn we altijd op zoek naar manieren om te verbinden met lokale ondernemers en andere vrijwilligersorganisaties.

 

We vinden het ook belangrijk om ons in te zetten voor natuureducatie voor de scholen in de wijk. Zo willen we de kinderen bekend maken met fruitteelt, duurzaamheid en natuurbehoud. Daarnaast willen we  meer workshops en cursussen georganiseren voor onze vrijwilligers. Samen maken we de wereld een stukje groener! 

 

Mocht je ook enthausiast geworden zijn om mee te snoeien neem dan contact met ons!